måndag 5 oktober 2009

Duang Jai Resort Ao Nang






I december 2008 bodde vi på Duang Jai resort i Ao Nang. Det tar ungefär 10-15 minuter att promenera till centrum men det är oftast en skön promenad på kvällen när man ätit en god middag. Det finns gott om moppetaxi och tuktuk om man inte orkar gå. I december 2008 kostade en tur från centrum till hotellet 20 baht (ca 5 kr)med moppetaxi.
Vi var väldigt nöjda med rummen som var fräscha och fina. Hotellpersonalen var jättetrevliga och hjälpsamma. Det är ett ganska litet hotell så man kan inte ställa för stora krav på frukosten men det finns det nödvändigaste även om jag hade önskat mig en större variation. En eftermiddag bjöd hotellpersonalen på thailändskt godis och man fick vara med och baka om man ville, det var ett roligt inslag. Jag skulle gärna välja just det hotellet igen om jag skulle åka tillbaka till Ao Nang eftersom det var både rent, fräscht och lugnt, på kvällen var det TYST, härligt när man är trött och vill sova...
Bassängen är inte så stor men å andra sidan är inte hotellet så stort heller så det fanns gott om plats vid solstolarna. De har lagt stor omsorg vid trädgården där det var grönt med många orkideer och andra underbara blommor att titta på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar